Stiri

Depozitul de Calculatoare asculta de Basescu

Magazinele cu marca Depozitul de Calculatoare au mers si merg prost. Asta se stie. Nu vrem sa intram in analizarea cauzelor care au condus la aceasta stare de fapt. Interesant este comunicatul de presa prin care Depozitul de Calculatoare anunta ca o sa inchida 12 (!!) magazine. Nu vreau sa va rapesc placerea de a citi dar aveti libertatea deplina la comentarii 🙂

Bucureşti, 17 Octombrie 2008 – Depozitul de Calculatoare renunţă la magazinele nerentabile.

Pe fondul crizei economice anunţate de preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu la Bruxelles, Depozitul de Calculatoare a hotărât să-şi limiteze momentan expansiunea, astfel încât din cele 28 de magazine deschise în acest an le vom păstra numai pe cele care au trecut deja pe plus (16 magazine). Astfel, vom renunţa pentru o perioadă la acele magazine care, în momentul de faţă, nu au ajuns la maturitate şi din această cauză produc cash flow negativ.
În felul acesta, luând în considerare apelul la prudenţă al preşedintelui Băsescu şi estimând că piaţa va avea o creştere mai mică decât cea prognozată la începutul anului, lanţul Depozitul de Calculatoare îşi consolidează prezenţa în toate oraşele în care este un jucător important pe piaţa locală. În această ordine de idei, vom deschide în curând un al doilea magazin în Oradea.

Astfel repliată, reţeaua Depozitul de Calculatoare vă aşteaptă în continuare cu soluţii IT complete ce acoperă atât zonele entry-level şi middle range, cât şi zona high end, servicii de calitate garantată, promoţiile lunare cu care v-am obişnuit şi aceleaşi preţuri accesibile „de depozit” în noi formule de finanţare prin rate.

Iulia Zveghinţev

Specialist PR

To Top