Stiri

DIGI oferă internet la 10 Gbps

Digi
Digi

DIGI a lansat în premieră în România, Fiberlink 10 G, cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, ce le aduce clienților viteze de până la 10 Gigabiți pe secundă. Prin introducerea acestui serviciu pe piața, compania devine primul operator din România care oferă un produs care atinge 10 Gbps și marchează, în acest fel, evoluția către o nouă etapă de dezvoltare.

Serviciul de internet de mare viteză Fiberlink 10 Gbps va fi pus la dispoziția clienților companiei în trei etape.

Astfel, în prima etapă, vor beneficia de avantajele acestui produs, clienții care locuiesc în zone din sectorul 1 din București (disponibile pe site), urmând ca în luna decembrie, serviciul să fie oferit la nivelul întregii capitale.

Din 2022, abonamentul Fiberlink 10 G va putea fi contractat în toate reședințele de județ, începând cu: Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara.

Prețul lunar al unui abonament Fiberlink 10 G este 50 lei (TVA inclus), iar pentru serviciul Fiberlink 2.5 G este 45 lei (TVA inclus).

Internetul la viteza de 10 Gbps este util în locuințele unde există numeroase dispozitive online, care împart aceeași bandă.

DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații cu cea mai extinsă și mai modernă rețea de fibră optică din țară, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuințe, 84% din totalul de gospodarii. Compania este liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

To Top