Stiri

Display-urile Philips Smart All-In-One cu sistem de operare Android si Smart Touch au fost lansate oficial în România

Philips Smart All-In-One S221C4AFD
Philips Smart All-In-One S221C4AFD

MMD a lansat oficial în România display-ul Philips SmoothTouch şi monitoarele tactile Philips Smart All-in-One cu sistem de operare Android integrat, dispositive ce au rolul de a facilita noi moduri de interacţiune cu conţinut multimedia nelimitat.

Noul display de 23 inch Philips 231C5 SmoothTouch îmbină flexibilitatea gesturilor tactile cu performanța unui PC, caracteristici ce rezonează cu modul în care utilizatorii lucrează și se joacă. Display-ul inovator cu touch capacitiv în 10 puncte oferă un răspuns fluid natural la gesturi. Display-ul dispune de un webcam și un microfon care îi vor ține conectați pe utilizatori cu cei apropiați.

Cu ajutorul ecranului de 23 inch, utilizatorii vor interacționa într-un nou mod cu computer-ul lor. Display-ul dispune de un ecran cu touch capacitiv în 10 puncte și sticlă pe toată suprafața pentru o experiență interactivă de calitate. Și pentru că utilizatorii vor dori să interacționeze din orice unghi, display-ul SmoothTouch folosește tehnologia IPS ce facilitează un unghi de vizualizare de 178 de grade. IPS oferă culori vii și precise și o imagine clară care să îmbunătățească experiența de vizualizare în aplicațiile profesionale sau cele de divertisment.

Display-ul Philips include SmartStand: un stand ajustabil care poate fi aplecat la aproape 60 de grade pe birou, plasându-l la unghiul potrivit pentru a realiza gesturile tactile. Pentru interacțiunea tradițională prin intermediul unei tastaturi, acesta poate fi îndreptat. Display-ul este flexibil în ceea ce privește conectivitatea: cu ajutorul Smart Connect, acesta include conectori HDMI și VGA, Display Port și USB 3.0 pentru streaming de date rapid și încărcare simultană a smartphone-ului.

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Philips Smart All-In-One S221C4AFD

Display-urile Philips Smart All-In-One sunt disponibile în două versiuni, de 21,5 inci şi 23 inci, şi oferă uşurinţă a utilizării şi o experienţă de vizualizare foarte bună acasă, dar şi în zonele cu acces public precum cafenele, şcoli şi loby-urile hotelurilor.

Monitorul IPS Philips Smart All-In-One S221C4AFD cu display de 21,5 inci şi monitorul ADS S231C4AFD cu display de 23 inci dispun de mod de vizualizare widescreen 16:9 cu suport full HD pentru o experienţă de divertisment imersivă. Display-urile rulează si stemul de operare Android 4.2 şi dispun de un procesor Quad-Core ARM, Nvidia Tegra T33 de 1,6 GHz. Monitoarele produc imagini clare, sunt lipsite de efectul de flicker, iar luminozitatea şi culorile puternice le permit utilizatorilor să vadă filme HD la o calitate excelentă, experienţa fiind completată de un sunet stereo foarte bun.

Navigarea pe display-urile Smart All-In-One este intuitivă şi mult mai distractivă. Nu este nevoie de conectarea la un PC, display-ul având toate funcţionalităţile integrate. Având acces direct la Google Play Store, utilizatorii se pot bucura de acces imediat la o lume plină de aplicaţii de gaming, ştiri, reţele sociale. Acasă, întreaga familie se poate bucura de jocurle Android preferate cu ajutorul ecranului spaţios şi capabilităţilor full-touch şi pot comunica cu prieteni prin intermediul reţelelor sociale. Folosit în afara casei, Smart-All-In–One este dispozitivul ideal ce oferă acces uşor la aplicaţii de informaţii în şcoli, spitale, lobby-urile hotelurilor şi restaurante.
Display-urile dispun de un webcam integrat, un microfon, WiFi ce suportă standardele 802.11 b/g/n, memorie de 2 GB şi un spaţiu de stocare de 8 GB ce poate fi mărit cu ajuutorul unui card SD.

Display-ul Philips 231C5 SmartTouch este disponibil la un preț recomandat de 2199 Lei. Monitorul Smart All-In-One S231C4AFD este disponibil la un preţ de 2099 Lei iar modelul S221C4AFD va fi disponibil din luna aprilie la un preţ de 1999 Lei.

To Top