Stiri

Două tablete Samsung cu Windows 8

Noul Samsung ATIV Tab are un design elegant, cu finisaje de înaltă calitate, oferind în același timp experiența PC completă a Windows 8, în corpul unei tablete cu mobilitate superioară. Dispozitivul cântărește 570g, are un display de 10,1” și o grosime de 8,9 mm, fiind creat special pentru un stil de viață activ. Modelul are preinstalat pachetul Office Home şi Student 2013 RT, oferind noile versiuni pentru Word, Excel, PowerPoint și OneNote pentru a redefini modul în care oamenii lucrează acasă, la școală sau la birou. Aceste aplicații au compatibilitate totală pentru documente, permițând utilizatorilor să deschidă și să creeze orice document, pe care îl pot edita sau trimite prietenilor la fel de ușor ca atunci când folosesc un PC.

Bateria de 8.200 mAh oferă suficientă putere pentru a permite lucrul la proiecte, editarea și partajarea lor în orice moment și din orice loc. În plus, ATIV Tab este compatibil cu o gamă largă de dispozitive PC echipate cu Windows, dar și cu accesorii precum imprimante, tastaturi, proiectoare, monitoare externe și alte periferice, prin conectarea la porturile USB și uHDMI, într-un mod simplu, fără a fi nevoie de instalarea altor software-uri.

Samsung ATIV S este un nou smartphone, dotat cu Windows 8, potrivit atât pentru a-l folosi la job, cât şi în timpul liber. Astfel, noul ATIV S pune la dispoziția utilizatorilor un design remarcabil, alături de o performanță de top și modalități diverse pentru crearea și împărtășirea de conținut, precum și opțiuni de maximizare a productivității. Mai exact, prin intermediul procesorului dual-core de 1.5GHz și al conectivității HSPA+42, cei care optează pentru ATIV S vor putea naviga cu usurință pe web, având totodată parte de un timp de răspuns optim chiar și pentru jocurile complexe sau diversele aplicații folosite la birou. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de performanțele noului smartphone echipat cu Windows Phone 8 pe un ecran uimitor de 4.8” HD Super AMOLED.

To Top