Stiri

Două ultrabookuri cu Windows de la Lenovo

Lenovo lansează două ultrabookuri cu Windows 8 și Windows RT ce vin într-o configurație nouă. Sistemul de deschidere al lui IdeaPad Yoga permite o rotație a monitorului de până la 360 de grade. Aceasta mişcare transformă laptopul într-o tabletă destul de rapid. IdeaPad Yoga 13 este echipat cu procesoarele Intel Core din a treia generaţie şi cu noul Windows 8.Imaginile, filmele şi paginile web sunt afișate pe display-ul IPS de inaltă definiţie cu o dimensiune 13.3 inci.

Varianta cu ecran mai mic, Yoga 11 are o grosime de numai 15.6 mm. Noul model este bazat pe un chipset quad-core NVIDIA Tegra 3 ce rulează sistemul de operare Windows RT.

ThinkPad Twist le oferă o soluţie celor care vor un dispozitiv accesibil care le poate face pe toate. Oferă performanţa deplină a unui Ultrabook şi încă ceva: monitorul se pliază spre spate şi transformă laptopul într-o tabletă. Convertibilul ThinkPad Twist de 12.5 inci le oferă profesioniştilor tehnologiile de care au nevoie atât pentru compania lor cât şi pentru utilizările personale. Pentru o productivitate excepţională, echiparea maxima a ThinkPad Twist oferă procesoare Intel Core™ i7 din a treia generaţie, Windows 8 Pro, conectivitate 3G opţională, stocare până la 500 GB sau 128 GB SSD.

Preţul pentru IdeaPad Yoga 13 porneşte de la 3299 lei.IdeaPad Yoga 11 este disponibil începând de la 3999 lei iar ThinkPad Twist va fi oferit la preţuri începând de la 5000 lei.

To Top