Stiri

DROID X by Motorola

Verizon si Motorola au lansat impreuna o oferta de nerefuzat: DROID X. Avand un ecran de 4,3 inci, Motorola DROID X ofera continut HD, conectivitate extinsa si stabila, procesare si navigare la super viteza, continut exclusiv.

Terminalul incorporeaza un procesor ultra-rapid de 1GHz, 3G, Adobe® Flash® Player 10.1, o super memorie si acces la Android Market, ce include peste 65 de mii de aplicatii, inclusiv Skype mobile V Cast Video, EA Need for Speed etc. In plus, DROID X ofera super abilitati video: are o camera de 8 megapixeli care inregistreaza HD, suporta Flash, precum si conectivitate DLNA si HDMI pentru download, transmitere si share de continut HD.

 DROID X Motorola

DROID X functioneaza si ca router pentru alte cinci telefoane mobile care suporta conexiune Wi-Fi, ceea ce il transforma – atat pe el, cat si pe „stapan” – intr-un punct de atractie intre prieteni si cunoscuti. DROID X vine si cu o serie de facilitati pentru clientii-companii, precum functia push e-mail, filtre care selecteaza e-mail-urile profesionale de cele personale, centralizarea calendarului intre manageri si sincronizarea cu Google Calendar, gestionarea de la distanta a datelor de acces si apoi stergerea acestora din memoria computerului prin Exchange server etc.

Noul produs Motorola va fi disponibil pe www.verizonwireless.com si in magazinele Verizon Wireless Communications incepand din 15 iulie a.c. la pretul de 200$, cu un abonament nou (daca utilizatorul e deja abonat), pe doi ani.

To Top