Download

DVD Flick

Sa presupunem ca ai filmat un eveniment (ziua ta, botez, nunta, concediu in Grecia. etc) cu noua ta camera si acum vrei sa iti faci un DVD pentru a demonstra prietenilor cat de priceput esti tu la calculatoare.

Sunt multe programe disponibile, unele sunt gratuite, altele iti golesc portofelul, insa majoritatea sunt complicat de folosit. Noi va recomandam DVD Flick. Este gratuit si foarte simplu de utilizat. In plus suporta adaugare de subtitrare, optiune care la alte programe mai complexe lipseste cu desavarsire…

Dupa pornire nu va speriati de interfata spartana si simplista. Apasati prima data pe „Project settings” din bara de sus. Denumiti proiectul.

dvd maker

Al doilea pas este adugarea fisierelor video cu „Add title…” din bara verticala din dreapta. Dupa cum vedeti fisierul respectiv este codat si asezat frumos. In stanga este afisat cat la suta din capacitatea DVD-ului a fost ocupata.

dvd

Este timpul pentru meniuri. Apasati butonul „Menu settings” si alegeti un meniu care sa va placa.

dvd meniu

Dupa ce ati ales meniul apasati butonul „Preview” pentru a vedea cum arata meniul cu titlurile voastre.

dvd meniu preview

Dupa ce ati terminat toate setarile si ati adaugat toate fisierele video dorite apasati pe „Create DVD” si procesul de realizare a DVD-ului incepe automat. Deoarece acest proces poate dura destul de mult, programatorii au introdus chiar si un joc de tetris care sa te tina ocupat…

dvd tetris

Felicitari Domnule regizor, DVD-ul este gata.

DVD Flick download gratuit

To Top