Stiri

E-Boda debutează cu Eruption V200 şi Storm V100

Eruption V200
Eruption V200

E-Boda a marcat intrarea pe piaţa românească de smartphone-uri, lansând două modele Dual SIM. Gândit pentru cei mai activi utilizatori, pentru care biroul şi divertismentul trebuie să încapă într-un singur dispozitiv, Eruption V200 are un ecran IPS QHD de 4.5”, vine cu un design slim şi atractiv care integrează un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz ce rulează pe sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean şi este disponibil la preţul recomandat de 949 lei. Storm V100 este dispozitivul creat pentru utilizatorii care au nevoie de funcţiile avansate ale unui smartphone, dar dispun de un buget limitat. Acesta vine cu un ecran IPS de 4” şi procesor MT 6577 Dual Core de 1 GHz ce rulează pe sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean şi este disponibil la preţul recomandat de 649 lei.

„Încă de la început, E-Boda a fost o companie orientată către consumatorul român, iar produsele noastre au venit întotdeauna în întâmpinarea nevoilor lor. Decizia de a intra pe piaţa de smartphone-uri vine din dorinţa de a oferi tuturor utilizatorilor români acces la tehnologie, indiferent de bugetul de care dispun,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „De aceea, am hotărât să debutăm în această piaţă cu 2 modele de smartphone-uri, orientate către categorii diferite de consumatori, cărora să le asigurăm nevoile de comunicare şi mobilitate, business, socializare şi divertisment,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Vârful de gamă, Eruption V200, este un smartphone dual SIM, dotat cu un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 1GB şi sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean pentru a asigura rularea cursivă a aplicaţiilor, a clipurilor video şi a jocurilor complexe. Beneficiind de o memorie internă de 4 GB, ce poate fi extinsă până la 32 GB cu ajutorul cardului de memorie externă, şi aplicaţii preinstalate precum Gmail, Email Exchange, Adobe Reader sau Documents to go, modelul Eruption V200 se transformă în partenerul de business al utilizatorilor.
Având o grosime de 8.9 mm, carcasa telefonului integrează un display IPS de 4.5”, sensibil la atingere în 5 puncte, ce permite gamerilor să realizeze cele mai complexe gesturi în joc. Rezoluţia de QHD de 960×540 Mps şi tehnolog

Eruption V200

Eruption V200

ia IPS oferă culori vii, unghiuri mari de vizualizare şi contraste puternice, astfel încât utilizatorii să se bucure de filmele, cărţile sau revistele preferate în mişcare, oriunde s-ar afla.
Eruption V200 vine cu o cameră foto principală de 8 MP pentru a surprinde cele mai frumoase momente cu ajutorul funcţiilor Face Detection, Smile Shot sau Continous Shot de până la 99 de cadre. Camera frontală de 2 MP permite realizarea apelurilor video 3G sau prin intrmediul aplicaţiilor precum Skype. Eruption V200 dispune de conectivitate 3G, Wi-Fi şi Bluetooth pentru ca utilizatorii să se poată bucura în permanenţă de aplicaţiile lor preferate. Datorită sistemului GPS şi a aplicaţiei Google Maps, aceștia pot fi siguri că nu se rătăcesc în nicio călătorie, iar mulţumită aplicaţiei pre-instalate RoTaxi nu vor mai întâmpina probleme în a ajunge rapid la destinație.

Fie că iniţiază apeluri, navighează pe Internet prin aplicaţiile pre-instalate Firefox sau Chrome, trimit mailuri, se joacă, ascultă muzică, descarcă aplicaţii din Google Play sau 1Mobile Market sau comunică pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter, utilizatorii sunt în permanenţă conectaţi datorită bateriei de 1800 mAh ce asigură o autonomie de până la 192h stand-by şi 630 minute în apel 3G.

Storm V100 este un telefon dual SIM ce se adresează utilizatorilor care îşi doresc să se bucure de funcţiile avansate ale unui smartphone, însă dispun de un buget mai mic. Acesta este dotat cu un procesor MT 6577 Dual Core la 1 GHz, memorie RAM de 512 MB şi rulează sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean. Storm V100 integrează un display IPS de 4” sensibil în 5 puncte, cu o rezoluţie de 800×480 Mps, ce permite vizualizarea videoclipurilor sau răsfoirea ziarelor online fără efort.

Storm V100

Storm V100

Camera foto de 5 MP permite captarea celor mai frumoase momente şi împărtăşirea lor pe reţelele de socializare, prin intermediul conectivităţii 3G sau Wi-Fi. Memoria internă de 4 GB, ce poate fi extinsă până la 32 GB, permite stocarea unui număr mare de aplicaţii dintre cele mai variate: de la business sau educaţie, până la muzică şi divertisment. Smartphone-ul vine şi cu o serie de aplicaţii preinstalate cum ar fi: Firefox, Chrome, Facebook, Twitter, Documents to go, Adobe Reader sau RoTaxi. În plus, modelul Storm V100 are integrat receptor GPS cu asistent A-GPS pentru călătorii fără surprize neplăcute.

To Top