Stiri

E-Boda lansează Full Stream, un adaptor HDMI wireless

E-Boda Full Stream
E-Boda Full Stream

E-Boda lansează un adaptor HDMI wireless ce permite conectarea prin wireless a unui smartphone, tablete, laptop sau PC cu un televizor cu port HDMI.
Full Stream integrează un procesor AM 8251 și o memorie RAM de 128MB. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, tabletă, laptop sau PC dotate cu sistemele de operare Android 4.0 sau versiunile ulterioare, iOS 6 sau versiunile ulterioare, Mac 10.7 și Windows XP/7/8. Prin intermediul aplicației EZcast acestea pot fi conectate la orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unei conexiuni wireless.

Astfel, Full Stream permite utilizatorilor să vizualizeze filme pe televizor, direct de pe tabletă sau laptop, iar în același timp pot continua să navigheze pe internet, își pot verifica e-mailurile sau socializa cu prietenii pe Facebook sau iniția apeluri voce. În zona de business, in timpul video-conferințelor realizate prin intermediul aplicațiilor de tip VoIP, participanții pot reda simultan prezentările de pe laptop conectând Full Stream la un proiector, fără a întrerupe convorbirea.

E-Boda Full Stream

E-Boda Full Stream

To Top