Stiri

EA SPORTS NHL 22 este disponibil cu funcția SUPERSTAR X-FACTORS

EA SPORTS NHL 22
EA SPORTS NHL 22

Jocul EA SPORTS NHL 22 de la Electronic Arts, disponibil începând de astăzi la nivel global, este cel mai nou simulator sportiv dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite. Superstar X-Factors, noul sistem de abilități care introduce în joc trăsăturile speciale ale jucătorilor din ligă, conturează un nou nivel de competiție.

NHL 22 scoate la iveală caracterul de superstar al jucătorilor, oferindu-le abilitățile-cheie ale unor jucători profesioniști, precum Auston Matthews sau Alex Ovechkin, în cursa lor către Stanley Cup. Anul acesta a fost unul de succes în ceea ce privește hocheiul, datorită motorului grafic Frostbite, care a debutat în franciza EA SPORTS NHL. NHL 22 a devenit astfel cel mai avansat joc în materie de grafică și gameplay din istoria francizei.

Funcția Superstar X-Factors influențează toate modurile de joc ale NHL 22, inclusiv modurile Be A Pro, Franchise Mode, World of Chel și Hockey Ultimate Team (HUT). Funcția X-Factor Superstars este integrată în sistemele modului Franchise, de la recrutarea profesioniștilor și a amatorilor, chimia echipei, la semnarea cu jucătorii liberi de contract.

La începutul lunii decembrie, un nou update va introduce Roster Sharing, o funcție mult așteptată de comunitate, care le permită jucătorilor să descarce și să distribuie listele lor de jucători de top folosiți în modul Franchise.

EA SPORTS NHL 22, dezvoltat de EA România și EA Vancouver, este cotat E10+ (conținutul este adecvat copiilor cu vârsta de peste 10 ani) și este disponibil pe platformele Xbox Series X|S și PlayStation 5, dar și Xbox One și PlayStation 4.

Gameplay NHL 22

To Top