Stiri

Economii la începerea școlii: QNAP anunță oferta limitată pentru McAfee Antivirus destinat sistemelor NAS

QNAP TS-251B
QNAP TS-251B

QNAP Systems a anunțat o ofertă specială limitată a McAfee Antivirus pentru sistemele NAS QNAP, ajutând utilizatorii QNAP să fie pregătiți pentru reîntoarcerea la școală. Cu un abonament la McAfee Antivirus, utilizatorii QNAP se pot asigura că datele lor sunt protejate împotriva virușilor, iar fișierele infectate pot fi curățate prevenind răspândirea virușilor prin distribuirea fișierelor, în timp ce primesc ultimele definiții pentru a combate amenințările prezente și viitoare.
Un abonament pentru un an la McAfee Antivirus este disponibil acum pentru 8,99 USD (prețul uzual fiind de 25 USD), abonamentul pe doi ani costă 13,99 USD (redus de la 50 USD), în timp ce abonamentul pe trei ani costă 18,99 USD (toate prețurile sunt în dolari americani). Totodată, utilizatorii QNAP pot testa gratis produsul pentru o perioadă de 30 de zile. Această ofertă specială este valabilă în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2018.

Parteneriatul pe termen lung al QNAP cu McAfee le oferă utilizatorilor noștri o soluție antivirus puternică și de încredere” a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP. Acesta a continuat: “oferta noastră limitată back-to-school este o cale accesibilă de a securiza fișierele, datele și cursurile cu McAfee Antivirus.”

QNAP TVS-x73e

QNAP TVS-x73e

McAfee oferă o soluție modernă de securitate cibernetică pentru a se apăra eficient împotriva criminalității informatice în continuă evoluție”, a spus Tom Moore, vicepreședinte al Global OEM din cadrul McAfee.“Îi încurajăm pe utilizatorii QNAP să folosească această șansă pentru a-și planifica soluția de securitate pentru a combate malware-ul recurent și pentru a păstra datele în siguranță”, a mai adăugat acesta.

Disponibilitate

McAfee Antivirus este disponibil în magazinul QTS App Center de pe serverul NAS QNAP. Pentru mai multe informații și abonarea la serviciile McAfee Antivirus, utilizatorii pot vizita websiteul QNAP License Store. Pentru a profita de această ofertă limitată pentru McAfee Antivirus, serverul NAS QNAP trebuie să ruleze sistemul de operare QTS 4.3.4 0483 (sau o versiune mai recentă).

To Top