Stiri

Eee PC Seashell Karim Rashid

Cu noua colecţie Eee PC Seashell Karim Rashid (1008P), ASUS a făcut un pas important spre podiumul de defilare. Fiind rezultatul conlucrării cu unul dintre cei mai importanţi designeri internaţionali, suita Eee PC Seashell Karim Rashid reprezintă materializarea viziunii lui Karim despre un computer, acesta fiind mai senzual, umanizat şi mai trendy. Complet moderne şi eliminând orice urmă de nostalgie, noile netbook-uri sunt cu mult mai îndrăzneţe, având numeroase linii intersectându-se pe suprafaţa carcasei. Produsele au fost create pentru a încânta îndeosebi tinerii – care pot iniţia trenduri în domeniul mobilităţii – dar rămân totodată nişte gadgeturi de lux accesibile publicului larg.

Influenţa inspirată a lui Karim se resimte pe întreaga suprafaţă a portabilului. Carcasa Digi-Wave este stilată şi totodată practică, conferind un look atrăgător şi asigurând protecţia corespunzătoare. Liniile unduite, care dau senzaţia unei derulări înainte, se armonizează cu raportul perfect al carcasei.

A fost nevoie de multă precizie pentru obţinerea acestor elemente de design sub formă de valuri şi pentru păstrarea consistenţei culorii de-a lungul vârfurilor şi a canalelor. Designerii ASUS au măsurat şi au testat minuţios modul de realizare a tăieturilor care formează textura carcasei, produsul rezultat având prestigiul unuia lucrat manual. Fiecare val astfel obţinut transmite senzaţia perfecţiunii la fiecare atingere uşoară a suprafeţei.


Varianta Glossy “Hot Pink”
Rozul aprins este noul negru pentru fashion, iar un val puternic de roz reprezintă elementul care poate aprinde orice ansamblu. Această culoare pozitivă şi plină de mândrie vorbeşte despre caracterul spiritual, entropia şi energia unei prezenţe puternice şi optimiste. Modelul Hot Pink Eee PC™ 1008P – asociat de pildă cu promenada unei femei iubitoare de fashion pe Fifth Avenue din New York – este acoperit mai întâi cu un strat metalic argintiu şi apoi de un altul transparent Hot Pink de tip IMR.

Varianta mată “Coffee Brown”
Subtil, matur, minimalist dar elegant, modelul Coffee Brown este atemporal, clasic – ducându-ne cu gândul la un om de afaceri savurându-şi cafeaua la “Café de la Seine”, bucurându-se de o după-amiază relaxantă în compania textelor lui John Wooden. Exteriorul lui Coffee Brown Eee PC™ 1008P are la bază tot două straturi: unul maro cafeniu presărat cu sclipiri aurii şi un al doilea foarte fin la atingere realizat din vopsea cauciucată translucidă.

To Top