Stiri

Elefant: Românii preferă autorii autohtoni!

Top cărți vândute pe Elefant 2017
Top cărți vândute pe Elefant 2017

Autorii români Irina Binder, Andrei Ciobanu și Geanina Staicu-Avram au acaparat topul vânzărilor de carte pe primele 6 luni ale anului, potrivit elefant.ro .
Astfel, dintre primele 10 volume cu cele mai mari vânzări pe elefant.ro, 6 sunt scrise de autori români. Irina Binder cu volumul Insomnii conduce clasamentul, urmată de Andrei Ciobanu cu volumul Suge-o, Andrei!.

Următoarele două locuri sunt adjudecate de trilogia Fluturi a Irinei Binder și abia pe poziția a cincea regăsim primul volum străin – După ce te-am pierdut (Jojo Moyes). De altfel, scriitoarea britanică mai are un titlul printre primele zece volume preferate de români – Înainte să te cunosc.
În clasamentul celor mai vândute zece volume se mai regăsesc Geanina Staicu-Avram cu Jamila Cuisine și Andrei Ciobanu cu Suge-o, Ramona!, dar și Agnes Martin-Lugand cu Oamenii fericiți citesc și beau cafea. Topul este completat de Paula Hawkins cu best-sellerul Fata din tren.

“Autorii români au mereu un loc special în preferințele clienților noștri. Ca retailer online vom încerca mereu să aducem în ofertă cele mai noi titluri atât din literatura autohtonă, cât și din literatura străină, cititorii având mai mereu și opțiunea de precomandă la volumele care urmează să apară“, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Printre titlurile care nu au reușit să intre în clasamentul primelor zece volume achiziționate de pe Elefant, dar care au fost foarte populare printre cititori se mai numără Hoțul de cărți / Martin Zusak și Micul Prinț / Antoine de Saint-Exupery.

Top cărți vândute pe Elefant 2017

Top cărți vândute pe Elefant 2017

To Top