Stiri

ELKOTech va distribui produsele ASUS

ASUS Padfone 2014
ASUS Padfone 2014

ELKOTech Romania a încheiat un acord de distribuţie cu ASUS, lider global în industria de IT.
În cadrul acestui parteneriat, ELKOTech va distribui toată gama de produse ASUS: notebook-uri, tablete și accesorii pentru acestea, precum și stații de lucru, monitoare, networking (routere, switch-uri) și componente (plăci de bază, plăci video, plăci de sunet, unități optice).

“Parteneriatul de distribuţie cu ASUS este o confirmare a strategiei de consolidare a portofoliului ELKOTech. Fiabilitatea și calitatea produselor ASUS care intră în portofoliul nostru sunt elemente cheie ale acestui parteneriat”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

„Aproximativ un sfert dintre cumpărătorii de portabile din România aleg modele ASUS, iar vânzările noastre de tablete sunt în creștere. Dorim să ne consolidăm cota de piață pe principalele categorii de produse. Parteneriatul cu ELKOTech va favoriza disponibilitatea localăa portofoliului nostru complet, iar produsele ASUS vor putea ajunge mai ușor la unnumăr cât mai mare de utilizatori”, a afirmat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

În prezent cea mai mare companie de tehnologie din Taiwan și unul dintre primii trei producători de notebook-uri la nivel mondial, ASUS are peste 12.500 de angajați în lume şi o echipă R&D de elită formată din 3.800 de ingineri.

ASUS Padfone 2014

ASUS Padfone 2014

To Top