Stiri

Elvețienii de la Logitech aduc o nouă chinezărie

G710

Elvețienii trimit pe piața românească o nouă chinezărie cu pretenții. Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard este o tastatură gândită pentru cei care se joacă prea mult pe calculator.

Tastele mecanice ale tastaturii au capacitate de responsivitate de nivel de gaming, cu o forță de acționare de 45g și o distanță de mișcare a tastei de 4mm. În plus, tastele fără click au inclus sub fiecare capac un inel de atenuare ce reduce semnificativ zgomotul venit în urma apăsării.

Întreaga tastatură este iluminată cu lumină albă, poate fi ajustată la una din cele patru grade de luminozitate sau poate fi închisă total.

Utilizând noul software Logitech Gaming Software, poți atribui macro-uri complexe sau scripturi de gaming complexe tastelor G, în timpul jocului sau în avans, pentru a avea la dispoziție până la 18 funcții individuale pe joc. În plus, toate cele 110 taste dispun de tehnologia anti-ghosting iar 26 de taste de tip rollover asigură executarea cu mare precizie a unor comenzi complexe.

Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard va fi disponibilă în Europa începând cu luna noiembrie 2012 la un preț recomandat de 150 Euro.

G710

To Top