Stiri

Enablon deschide un birou local în Cluj, vezi oportunitățile de angajare pentru programatori

Clujul a fost ales de Enablon pentru deschiderea primului centru R&D din România. Compania (parte a grupului Wolters Kluwer) urmărește angajarea a aproximativ 30 de programatori până la finalul anului, vizând o echipă de 100 în următorii 5 ani. Noile locuri de muncă sunt disponibile în Cluj-Napoca, compania dorind să atragă programatori care doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune cu ajutorul tehnologiei inovatoare. Enablon este lider global în domeniul soluțiilor software pentru ESG (Environmental, Social and Corporate Governance), GRC (Governance, Risk Management, and Compliance); EHSQ (Environment, Health, Safety, and Quality) și ORM (Operational Risk Management).

„Enablon și Cluj fac o pereche perfectă”, spune Tudor Ziman, Director pentru dezvoltarea produselor software, Wolters Kluwer Enablon. „Clujul este un centru IT&C dinamic pe plan global, având o comunitate însemnată de programatori de top și mii de absolvenți ai facultăților de profil, deopotrivă talentați și dornici să influențeze lumea.”

Pentru a vedea oportunitățile de angajare, faceți click aici. În prezent sunt listate 11 tipuri de posturi, precum:

 • Lead Technology Implementation Consultant (Cloud)
 • Principal Data Engineer
 • Senior Software Engineer Full-Stack
 • Senior .NET Software Engineer
 • Machine Learning Engineer (Python)
 • Senior Automation QA Engineer
 • Data & Machine Learning Engineer (Python)
 • Senior Software Engineer Front-End (React)
 • Configuration/Integration Engineer (Cloud)
 • Product Software Engineer (iOS)
 • Senior Product Software Engineer (iOS)

Tudor Ziman a adăugat:

„Ca pionier în acest domeniu, Enablon este un furnizor SaaS premiat, bucurându-se de aprecierea globală pentru soluțiile inovatoare, de top la nivelul industriei, în managementul riscurilor. Expertiza bogată și experiența oamenilor din această regiune va accelera dezvoltarea și extinderea noastră, pe măsură ce ne îmbunătățim constant soluțiile.”

Sute de organizații importante din industrie și milioane de utilizatori din întreaga lume se bazează pe soluțiile Enablon pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, pentru a minimiza riscurile, pentru a spori siguranța angajaților, pentru a preveni producerea unor incidente și pentru a fi în conformitate cu reglementările în vigoare. Platforma Enablon Vision le permite organizațiilor să colaboreze într-un mod nou pentru a gestiona riscurile, construind o fundație proiectată să ofere o viziune cuprinzătoare, la 360 de grade, asupra acestora. În acest mod, Enablon are un impact semnificativ acolo unde contează cel mai mult.

O echipă talentată și dedicată

„Alăturându-se echipei globale Enablon, una extrem de calificată și diversă, viitorii noștri colegi din Cluj au, de asemenea, oportunitatea unică de a juca un rol esențial în definirea climatului de lucru în noul birou”, spune Ziman. „Dorim să atragem în echipă colegi dornici să ajute la stabilirea unui mediu deschis și colaborativ, vizând formarea de echipe pentru următoarea generație a serviciilor noastre de date și pentru experiențe mobile.”

Centrul de cercetare și dezvoltare Enablon din Cluj extinde astfel echipa de experți în software din birourile din Franța, Olanda și Chicago. Printre clienții Enablon se numără corporații globale mari din industrii precum petrol și gaze, minerit, alimente și băuturi, producție, bunuri de consum și altele.

To Top