Stiri

ENCHANTED – Magie În Manhattan

Aţi văzut filmul ENCHANTED? Dacă nu de ce nu vă invitaţi partenera la acest film cu ocazia zilei Sfantului Valentin? Cred că acesta este un mesaj de dragoste potrivit pentru Sfantul Valentin

Enchanted (Magie În Manhattan) este o poveste clasică Disney care se întrepătrunde cu lumea modernă din New York-ul zilelor noastre.

Prinţesa (AMY ADAMS) din ţinutul Andalasia este aruncată în inima New York-ului de o regină malefică (SUSAN SARANDON). La scurt timp după sosirea ei aici, Prinţesa Giselle începe să îşi schimbe perspectiva asupra vieţii şi iubirii, după ce întâlneşte un chipeş avocat (PATRICK DEMPSEY).

ENCHANTED PATRICK DEMPSEYENCHANTED photo AMY ADAMSENCHANTED SUSAN SARANDON

Aruncata pe Pamant de mama printului, o vrajitoare, chiar inainte ca cei doi sa-si uneasca destinele, Giselle, dezarmant de sincera si inocenta, este surprinsa de viata rece si calculata a pamantenilor, in care pana si romantismul este atent drămuit (nu este cazul vostru, nu-i aşa?).

In acestă nouă lume Robert, un avocat prozaic, îi întinde o mână de ajutor.

Sigura că prinţul Edward va veni s-o ia, Giselle continua sa creadă in puterea sărutului din dragoste adevarată şi în fericirea până la adânci bătraneţi. Robert insistă ca ceea ce traieşte ea este o fantezie, iar viata reala nu este nici pe departe atât de romantică şi ingenuă (voi ce părere aveţi, există dragoste?).

Şi mult-asteptatul print chiar isi face aparitia in Manhattan, secondat de slujitorul reginei-vrajitoare, care are misiunea sa o otraveasca pe Giselle. Pana sa-si regaseasca aleasa inimii, Edward are de infruntat peripetiile inerente vietii in New York, Giselle se apropie tot mai mult de Robert si fiica sa, iar cand vine timpul ca iubirea adevarata sa-si dovedeasca puterea, noi sentimente ies la iveala, culminand cu un final care poate să fie surprinzător unii dintre noi.

Premiera filmului va avea loc vineri, 15 februarie 2008, la cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza Romania si „Patria” din Bucuresti, Cinema City Iasi si Cinema City Timisoara.

To Top