Stiri

Epson lansează noi modele de imprimante EcoTank A3 pentru business

Imprimantă Epson EcoTank Pro M15180
Imprimantă Epson EcoTank Pro M15180
(CREDIT: Epson)

Epson lansează noi modele de imprimante multifuncționale EcoTank A3, extinzându-și gama business EcoTank Pro cu echipamentele L15180 și M15180. Aceste soluții de printare nu necesită înlocuirea frecventă sau stocarea cartușelor de cerneală, folosind tehnologia cu rezervoare de cerneală de mare capacitate. Printurile rezistă în timp, atât cele monocrom cât și cele full color, iar procesul de printare este unul sustenabil, gama EcoTank Pro A3 fiind o alternativă eficientă din punct de vedere energetic a imprimantelor laser.

Noile modele din gama EcoTank folosesc cu până la 83 % mai puțină energie decât imprimantele laser, aceste echipamente cu jet de cerneală fiind bazate pe tehnologia Epson Heat-Free, fără încălzire. Alimentarea modelelor EcoTank Pro cu recipiente de cerneală de mare capacitate asigură un număr de până la 7.500 de printuri alb-negru și 6.000 de printuri color realizate cu un singur set de cerneală, a precizat Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România și Bulgaria.

Aceste echipamente ecologice pot fi integrate cu ușurință într-un flux de imprimare sigur, prin open connectivity, și ajută utilizatorii să beneficieze de un cost pe pagină redus, dar şi de un cost total de exploatare avantajos. Totodată, L15180 și M15180 sunt ideale pentru creșterea eficienței în grupurile de lucru mici, având un timp de imprimare a primei pagini de numai 5,5 secunde.

To Top