Stiri

Premieră Epson: imprimanta A4 cu cerneală pentru sublimare SureColor SC-F10

Imprimanta Epson SureColor SC-F10
Imprimanta Epson SureColor SC-F10

Epson a anunțat lansarea noii sale imprimante SureColor SC-F100, destinată companiilor mici și startup-urilor care doresc să-și extindă oferta de produse în sectorul materialelor promoționale.

Având caracteristicile unui model A4 de tip desktop, această imprimantă cu cerneală pentru sublimare este perfectă pentru realizarea de materiale promoționale și produse personalizate, cum ar fi căni, brelocuri de chei, huse pentru telefon și alte articole de mici dimensiuni, în cazul în care spațiul de la birou nu este foarte generos. De asemenea, SureColor SC-F100 satisface nevoile producătorilor de materiale textile care doresc să creeze produse personalizate, cum ar fi șepci, șorțuri, lanyards sau perne de mici dimensiuni.

SC-F100 asigură timpi reduși de producție și un cost total de exploatare (TCO) redus pentru companiile mici și nu necesită cunoștințe specializate pentru configurare, operare sau întreținere. Recipientele de cerneală de 140 ml oferă o alternativă cu un cost mai mic la cartușele de cerneală.

SC-F100 face parte din soluția de imprimare completă și fiabilă Epson, care include cerneluri, driver și hârtie, toate concepute pentru a funcționa în armonie perfectă. În plus, imprimanta beneficiază de garanție de 1 an sau 6.000 de pagini, oricare dintre acestea survine prima.

To Top