Stiri

Epson lansează imprimanta SureColor SC-R5010 cu cerneală cu rășină

Epson SureColor SC R5010
Epson SureColor SC R5010

Epson își extinde portofoliul de imprimante pentru semnalistică și lansează modelul SureColor SC-R5010 ce folosește cerneală cu rășină. Furnizorii de servicii de printare și agențiile de design au acum posibilitatea de a produce o gamă largă de obiecte de semnalistică de înaltă calitate, într-un mod care protejează si mai mult mediul înconjurător.

Noua imprimantă de 64 de inchi oferă performanțe excepționale de imprimare și control al culorilor, datorită capului de imprimare PrecisionCore Micro TFP. Funcția de control al temperaturii, care este monitorizată de patru senzori, asigură o culoare uniformă de la o margine la alta pe tot parcursul imprimării. Trei stații de încălzire independente (preîncălzire / încălzire platformă / încălzire post-fixare) asigură consistența culorii și adaptarea ei la diferite materiale.

Procesul de uscare a cernelii este atât de eficient încât produsul final poate fi pregătit pentru laminare și expediere în aceeași zi.

Capul de printare PrecisionCore Micro TFP este foarte rezistent și oferă o culoare exactă și uniformă de la prima imprimare până la ultima. Capetele de imprimare nu se degradează din cauza temperaturilor înalte, astfel că fiecare picătură de cerneală este plasată cu precizie maximă de fiecare dată. Iar la momentul schimbului, acesta poate fi înlocuit cu ușurință de orice utilizator.

Funcția de control Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) oferă o precizie foarte mare, necesară atunci când materialul final este imprimat pe bucăți. Această repetabilitate reduce risipa de material, timpul de instalare și oferă rezultate precise de imprimare.

Noua cerneală UltraChrome RS în șase culori este o cerneală inodoră cu rășină, pe bază de apă, fiind potrivită pentru utilizarea în orice mediu, precum școli, spitale, hoteluri și spații interioare. Pe modelul SC-R5010L sunt disponibile varianta de cerneală la bulk (pungi de cerneală de 1,5 litri) pentru un volum mediu de printări și varianta cu un set de cerneluri cu schimbare rapidă, pentru un volum mare de printare.

Modelul SC-R5010 va fi disponibil din luna decembrie 2020.

To Top