Stiri

ESET deschide noi birouri în România și Canada

ESET Smart Security 9
ESET Smart Security 9

Orașele Montreal din Canada și Iași din România vor găzdui două noi birouri de cercetare și dezvoltare, aparținând liderului în securitatea cibernetică, ESET. După un an marcat de succese în ceea ce privește rata de creștere a companiei și după deschiderea unui birou de vânzări și de distribuție în Marea Britanie și extinderea în Germania, prin biroul din Munchen, ESET va face acum noi investiții în atragerea de talentele care să suțină eforturile de cercetare pe care ESET le derulează în centrele proprii, răspândite în întreaga lume. Investiția în capacitatea de cercetare va permite companiei să sprijine noile servicii, cum ar fi ESET Threat Intelligence, iar pe de altă parte să îmbunătățească în același timp capacitatea de reacție în fața unor amenințări informatice sofisticate.

În plus, ESET intră pe piața românească de forță de muncă, deschizând primul centru de dezvoltare în Iași. Compania intenționează să dedice acest centru pentru dezvoltarea tehnologiilor de bază și back-end de la ESET.

“În Iași se găsesc universități de calitate și o forță de muncă talentată care a corespuns cerințelor de care aveam nevoie pentru alcătuirea unor echipe puternice și independente, responsabile cu mentenanța produselor și a tehnologiilor existente, precum și cu dezvoltarea unora noi”, a explicat Malcho cu privire la motivele din spatele alegerii acestei locații.

Compania ESET reunește în prezent peste 1300 de profesioniști din întreaga lume. Sediul general este situat în Bratislava (Slovacia), cu centre regionale de distribuție în San Diego, Buenos Aires și Singapore. Compania are birouri suplimentare dedicate activităților de vânzări, de marketing și de suport tehnic în São Paulo (Brazilia), Jena și Munchen (Germania), Praga (Republica Cehă), Sidney (Australia), Bournemouth (Marea Britanie) și Toronto (Canada). ESET a stabilit, de asemenea, o rețea extinsă de centre de cercetare a codurilor malware în Bratislava, Praga, Košice (Slovacia), Cracovia (Polonia), Montreal (Canada) și Taunton (Marea Britanie), precum și o rețea de parteneri ce acoperă peste 200 de țări și de teritorii.

ESET Smart Security 9

ESET Smart Security 9

To Top