Stiri

ESET la a cincea generație

ESET ajunge la a cincea generație a produselor sale ESET Smart Security 5 şi ESET NOD32 Antivirus 5.
ESET Smart Security 5 şi oferă numeroase funcţionalităţi noi sau îmbunătăţite. Topul primelor cinci astfel de carateristici include:

• ESET Live Grid, tehnologia de protecţie şi de stabilire a reputaţiei fişierelor în sistem Cloud
• Sistem nou de control al mediilor de stocare portabile, ce oferă un control granular, chiar şi mai avansat, al dispozitivelor conectate la PC
• Control Parental (exclusiv pentru ESET Smart Security 5)
• Sistem avansat HIPS (Host-based Intrusion Prevention System)
• Mod Gamer

Chiar şi înaintea lansării, versiunile de test ale celei de-a cincea generaţii de soluţii de securitate ESET au fost descărcate de peste patru milioane de ori. După o analiză atentă şi luni de dezvoltare, suntem acum mândri să prezentăm clienţilor noştri noile soluţii ESET NOD32 Antivirus 5 şi ESET Smart Security 5”, spune Richard Marko, CEO, ESET. „Prin noile tehnologii încorporate în produse, precum ESET Live Grid şi sistemul avansat HIPS dezvoltat de către noi, vom oferi un nivel de protecţie mai complet ca oricând. Noi, cei de la ESET, ne străduim întotdeauna să livrăm produse avansate tehnologic care să includă cele mai noi inovaţii. În acest moment lucrăm deja la dezvoltarea soluţiilor de securitate viitoare”.

Au fost aduse schimbări revoluţionare şi în ceea ce priveşte sistemul numit până acum ThreatSense.Net – sistemul de colectare a malware-ului bazat pe cloud care utilizează date preluate de la utilizatorii soluţiilor ESET, la nivel mondial. Tehnologia poartă acum numele ESET Live Grid şi oferă optimizări ale scanării pe baza listelor albe şi a fişierelor considerate sigure. Reputaţia fişierelor, preluată în sistem Cloud, reprezintă şi ea o nouă metodă de securizare, utilizată de cea mai nouă generaţie a produselor ESET pentru a determina dacă un anumit obiect este sigur sau nu.

To Top