Stiri

ESET lansează versiunea 7 a ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security

ESET a anunţat astăzi lansarea celei de-a 7-a generații a produselor sale emblematice destinate utilizatorului final: ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security. Caracteristicile tehnice noi, inclusiv funcţiile Exploit Blocker, Scanerul Avansat de Memorie, Scutul de Vulnerabilitate și Scanerul Social Media, oferă un echilibru ridicat între protecţie şi uşurintă în utilizare, fără a compromite performanța sistemului.

Pentru a adresa aceste ameninţări, ESET a condus cercetări extinse şi a dezvoltat nucleul tehnologiei de detecţie din versiunea 7 de produs cu trei caracteristici funcţionale:

· Exploit Blocker, această caracteristică complet nouă are drept ţintă chiar procesul de exploatare a aplicațiilor vulnerabile, prin urmare acţionează generic, independent de conţinutul sau ataşamentul malware care în final poate infecta PC-ul. Oferă protecţie împotriva conţinutului malware nou şi neclasificat încă, ameninţări cunoscute sub numele de zero day threats.
· Scanerul Avansat de Memorieintervine ca o metodă post-execuție, având scopul de a detecta seturile malware deosebite pe care celelalte tehnologii nu le-au reperat. Scanerul ajută în special la protejarea împotriva conţinutului malware care încearcă în mod activ să evite detecţia prin utilizarea diferitelor tehnici de mascare.
· Scutul de Vulnerabilitate, o extensie a firewall-ului personal inclus în ESET Smart Security, funcționează la nivel de rețea și protejează împotriva expoatărilor unor vulnerabilităţi cunoscute din protocoale de rețea.
Echipele de cercetare și dezvoltare ESET au acordat o atenție deosebită nu numai detecţiei, ci şi procedurilor de ştergere a malware-ului. Modulul de Curaţare a fost îmbunătățit în mod specific pentru a aborda eliminarea rootkit-urilor și un modul special a fost adăugat pentru a ajuta în adresarea problemei conţinutului malware extrem de rezistent la ştergere.

Ambele produse, atât ESET NOD32 Antivirus cât şi ESET Smart Security, sunt certificate oficial pentru Windows 8 și Windows 8.1. Pentru a descărca versiunea 7 a produselor ESET, şi pentru a afla detalii suplimentare, vizitaţi paginile ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security .

ESET-MOBILE-SECURITY

To Top