Stiri

Evolio lansează M4 Magic

Evolio M4 Magic
Evolio M4 Magic
Evolio M4 Magic

Evolio M4 Magic

Evolio se laudă cu un OEM ce rulează ultima versiune a sistemului de operare Android. Noul smartphone M4 Magic este primul terminal sub brand românesc, la preț accesibil, care rulează versiunea 5.0 Lollipop de la Android.

Sistemul audio cu care este dotat smartphone-ul, ”Magic Sound” include o boxă de 1 W integrată în partea frontală a terminalului și un amplificator de sunet bazat pe tehnologia Digital True Sorround (DTS).

Configurația tehnică a telefonului include procesorul quad core de la Mediatek, la frecvența 1,3 GHz, memorie RAM de 1 GB și Flash de 8 GB. Ecranul de 4,5” al telefonului Evolio este de tip IPS, cu 16 milioane de culori, iar camera foto principală este de 8MP, putându-se realiza cu ea și materiale video la rezoluție Full HD.

M4 Magic este Dual-SIM și este compatibil cu toate rețelele mobile din România. Acesta va fi disponibil și în variantă Single SIM pentru operatorii mobili. Prețul recomandat de vânzare este de 499 lei însă poate fi achizitionat acum, cu precomanda, la prețul promoțional de 399,90 lei.

To Top