Stiri

EVOLIO te transformă în Moș Crăciun

Evolio Evotab HD
Evolio Evotab HD

Evolio începe pregătirile pentru sărbătorile de sfârșit de an oferind reduceri de prețuri pentru unele dintre cele mai dorite produse ale companiei. Astfel, cei interesați își pot achiziționa smartphone-uri sau tablete OEM începând de la 399 de lei.

Până pe 28 decembrie, cel mai bine vândute tablete și telefoane Evolio beneficiază de prețuri speciale, acestea fiind cadouri ideale pentru Crăciun. Cel mai recent lansat smartphone, Neos, poate fi achiziționat în continuare la 479 de lei. Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, cu lateralele ecranului înguste și margini rotunjite. Neos dispune de un procesor cu patru nuclee și consum de energie scăzut. Bateria de 2000 mAh oferă o autonomie sporită, putând susține până la 300 de ore de funcționare în stand-by, și până la 12 ore de convorbiri.

Tableta Evolio X10 Fusion are un preț redus cu 200 de lei, fiind disponibilă la 699 lei. Tableta convertibilă X10 Fusion, cu procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran HD Super IPS, de 10,1 inchi, sunet Stereo și autonomie sporită, este partenerul de încredere la birou și, în același timp, dă startul distracției. Cu un design elegant, din aluminiu, ușor de transportat, tableta convertibilă X10 substituie cu ușurință funcțiile unui notebook.

Alte produse aflate în promoție sunt tabletele Quattro și Mondo 3G, chiar și cele cu hartă de navigație Full Europa, X7, X8 și Evolio X10. Smartphone-ul dual SIM Evolio X6 face, de asemenea, parte din această campania promoțională, fiind disponibil la 999 lei.

Campania ”Fii ajutorul lui Moș Crăciun!” este valabilă în magazinele Evolio din București, Iași, Cluj și Timișoara și online, pe magazinul companiei, în limita stocului disponibil.

Evolio Evotab HD

Evolio Evotab HD

To Top