Stiri

Experimentează jocul video interactiv “The Battle of Blackwater Bay” la East European Comic Con

Blackwater Bay Battle
Blackwater Bay Battle
Blackwater Bay Battle

Blackwater Bay Battle

Jocul interactiv cu arcuri “The Battle of Blackwater Bay”  va fi prezent în premieră la noi în țară în cadrul East European Comic Con.
HBO România oferă șansa participanților să experimenteze un model de joc video revoluționar. Astfel, doritorii manevrează un arc adevărat cu ajutorul căruia trimit săgeți de foc și iau parte la bătălia epică ce a avut loc în cel de-al doilea sezon din Game of Thrones. Scopul lor este de a doborî navele inamice, iar în functie de numărul loviturilor fatale, sunt avansați în grad.
Timp de 2 ani, jocul a facut parte din expoziția internațională Game of Thrones, călătorind prin toată lumea și fiind încercat de sute de mii de oameni.

În sezonul al doilea, armata lui Stannis Baratheon a venit în King’s Landing cu scopul de a cuceri capitala si de a se instala pe Tronul de Fier. Armata Lannister condusă de Tyrion și susținută de aliați (fam. Tyrell) i-au ținut piept lui Stannis și au reușit să își păstreze dominația, amânând astfel verdictul asupra familiei care va domina în Westeros.

Jocul “The Battle of Blackwater Bay”  este doar una dintre atracțiile care îi așteaptă pe vizitatori la East European Comic Con ce se va desfășura la Romexpo, în perioada 8-10 mai. Astfel,  6 actori de calibru de la Hollywood, Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Stăpânul Inelelor), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) si Dan Starkey (Strax din Dr. Who), se vor întâlni cu fani, vor sta la povești în cadrul panel-urilor, vor face fotografii și vor oferi autografe.  Și nu numai, Michael Stevens, creatorul celebrului canal Vsauce, va veni să ne dezvăluie din secretele succesului său.

În plus, cele mai tari celebrități online din România vor fi prezente la Comic Con – Creative Monkeyz, Sector 7, 10lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, BROmania și Bobospider-, dar și artiști grafici de seamă ca Skies of Fire, Bobmeatbag, Marco Santucci, Sycra, Victor Drujiniu, Puiu Manu si Alexandru Ciubotariu (Pisica Pătrată).

Tronul de Fier din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones, va fi adus direct de pe platourile de filmare de către HBO România, oferind sansa tuturor participantilor de a se fotografia in postura de conducător al celor 7 regate.

Evenimentul va găzdui și două competiții importante:  finala est-europeană ESL SEE, dedicată gaming-ului,  precum și Cosplay World Masters de unde se vor califica reprezentanți a 4 țări,  în marea finala de la Lisabona. În plus, publicul se va putea relaxa in zona de gaming amenajata, unde vom avea un concurs de cosplay separat de competiția enunțată mai sus, un concurs de quiz, boardgames și multe alte surprize.

Abonamentele pot fi achiziționate din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 69 de lei. În ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.
East European Comic Con  este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

To Top