Stiri

Fabrica de elicoptere Brașov alege SAP ERP

Airbus H215
Airbus H215

Fair Value a finalizat cu succes in luna octombrie 2016, implementarea modulului SAP Financial inclusiv a pachetelui de localizare pentru Romania pentru Airbus Helicopters Industries, divizia responsabila de asamblarea elicopterelor din familia de aeronave H215.

Acest proiect a început în urma cu un an, realizandu-se în paralel cu constructia fabricii de elicoptere de la Ghimbav și reprezintă cel de-al doilea client Fair Value din industria aeronautica dupa implementarea in 2010 a sistemului integrat SAP ERP la Eurocopter Romania.

Fair Value va continua parteneriatul cu Airbus Helicopters Industries prin oferirea de servicii de mentenanta si suport pentru localizare.

Airbus Helicopters Industries este o noua societate din cadrul Grupului Airbus, inaugurata la Brașov in data de 13 septembrie 2016. Compania se intinde pe o suprafata de 10.000 m², avand ca activitati principale asamblarea finala de elicoptere de tip H215 si serviciile aferente, de la aprovizionare pana la livrare. Societatea va oferi peste 350 de locuri de munca pana in 2020.

Airbus H215

Airbus H215

To Top