Stiri

Facebook se impune în România

Facebook a prins destul de bine în România, impunându-se în fața unor servicii mai vechi cum ar fi Hi5. În momentul de față cea mai mare rețea de socializare din lume are 3.728.280 de utilizatori în România , numărul acestora crescând cu 54% faţă de începutul anului 2011, când număra doar 2.405.920 utilizatori. Bucureștiul este cel mai bine reprezentant în rețea cu 1.049.400 de utilizatori (31,08%), urmat de Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.
Datele sunt prezentate de Facebrands.ro și Facebrands PRO după monitorizarea a 14.000 de pagini create pe Facebook de persoane şi instituţii.

În acest moment orice advertiser poate urmări pe Facebrands PRO, dincolo de performanţa comparată a paginilor monitorizate, şi activitatea de marketing derulată în fiecare categorie, ce ad-uri au rulat concurenţii, ce variante creative au folosit, iar în cadrul campaniilor mai complexe, avem câteva sute de studii de caz care arată în ce a constat campania, totul corelat cu performanţele obţinute de pagini în perioada respectivă”, a declarat Ionuţ Oprea, managerul agenţiei Standout.

To Top