Stiri

Firmele românești anunță reduceri de Black Friday

Black Friday

Magazinele românești au reușit să transforme ziua reducerilor într-un eveniment fără miză. Prețurile rămân prea mari iar reducerile sunt de ochii lumii. Dacă anul trecut Black Friday a însemnat multă emoție, servere sufocate de trafic și cumpărători fericiți, anul acesta totul s-a transformat într-un fiasco. Unele magazine anunță „reduceri” pentru o perioadă mai mare de timp iar altele încearcă să fure startul oferind produse cu prețuri piperate.

Firmele românești importatoare de telefoane și tablete din China ne promit că nu ne vor mai vinde produse la preț dublu ci o să ne taxeze cu adaosuri ceva mai mici.

E-Boda anunţă reduceri de preţ de până la 80% de Black Friday. Categoriile de produsele care vor beneficia de discount sunt tabletele, smartphone-urile, media playerele şi accesoriile pentru dispozitive mobile. Reduceri vor oferi cu siguranță și ceilalți „producători români”, „fabricile” lucrând la capacitate maximă.

Numai de Black Friday puteți cumpăra o tabletă chinezească no-name ce costă 50 de dolari pe Alibaba cu numai 999 lei (la reducere!). Spor la cumpărături!

Black Friday

To Top