Stiri

Fortech deschide un birou în Oradea

Fortech, un furnizor de software cu peste 12 ani de experiență și un portofoliu ce numără peste 100 de clienți din Europa și SUA, deschide un nou birou la Oradea.

“Echipa formată în ultimele luni la Oadea numără în prezent 9 persoane și ne așteptăm să se dubleze până la finalul anului. Urmărim să transferăm complet 2 dintre proiectele firmei în acest centru”, a precizat Alexandra Bayer, HR Manager Fortech.

La începutul anului 2016, Fortech a depășit pragul de 550 de angajați. Compania a înregistrat un ritm de creștere de aproximativ 20 de persoane pe lună, în anul precedent. Fortech deține 3 divizii de business: una de software outsourcing, una soluții eCommerce și una axată pe dezvoltarea de produse software în cooperare cu startup-uri internaționale. Expertiza companiei acopera domeniile tehnologice majore (.NET, Java, C/C++, PHP, Mobile etc.), tehnologii de nișă, testare automată și manuală.

Extinderea firmei în noi regiuni, vine în completarea planului de investiții recent efectuate la Cluj Napoca. Aici Fortech deține 3 birouri închiriate și o clădire proprie de birouri de 5000 mp, inaugurate în 2013. Aceasta a însemant o investiție de peste 3,5 miloane euro și concentrează în present o mare parte din activitățile firmei.

A Look Inside Fortech from Fortech on Vimeo.

To Top