Stiri

Freescale va lansa pe piață noi chipseturi ARM

Freescale Semiconductor

Noua familie de produse QorIQ LS1 este concepută pentru a sprijini o gamă largă de aplicații de rețea sensibile la variații de tensiune, precum și alte categorii de produse și echipamente de automatizare industrială și control.

Fiecare dintre cele trei noi procesoare din familia QorIQ LS1 dispune de două nuclee ARM Cortex A7 optimizate din punct de vedere al fiabilității. Aceste nuclee de înaltă eficiență, de obicei utilizate în aplicații alimentate de la baterii, cum ar fi smartphone-urile, au fost îmbunătățite cu tehnologie de detectare și corectare a erorilor.

Familia QorIQ LS1 se distinge și mai mult prin nivelul fără precedent de integrare pentru un procesor din gama de putere sub 3 W. Familia LS1 încorporează o îmbinare optimă de periferice și caracteristici pentru aplicații fără ventilator integrat, inclusiv: controler LCD, protecția ECC pentru toate SRAM pentru fiabilitate maximă, suport pentru memorie DDR3L și DDR4, suport pentru virtualizare, tehnologie QUICC Engine, SATA3 și USB 3.0 cu PHY integrat, toate ambalate pe o mică placă SoC de 19x19mm.

În primul trimestru al anului 2014 se preconizează punerea pe piață pentru testare a unui număr limitat de procesoare QorIQ LS1.

Freescale Semiconductor

To Top