Stiri

Frigiderul Samsung Bespoke se asortează stilului tău de viață

Frigider modular Samsung Bespoke
Frigider modular Samsung Bespoke

Samsung a anunțat lansarea noului frigider Bespoke pe anumite piețe din întreaga lume. După prima lansare în China, Bespoke va fi introdus în Europa și în regiunea CSI. Frigiderul Bespoke inaugurează o nouă eră a electrocasnicelor personalizabile, care reflectă cu adevărat evoluția stilurilor de viață ale utilizatorilor. Bespoke permite utilizatorilor să își adapteze propriile configurații în funcție de material, culoare și modul pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață și concepte de design interior.

Gama include trei module: unul de 24 de inchi cu o singură ușă; un altul de 18 inchi cu o singură ușă și un modul BMF cu două uși. Cu aceste trei unități modulare diferite, utilizatorii pot adăuga pur și simplu un nou modul la combinația lor existentă, fără a fi nevoiți să înlocuiască modulul inițial atunci când fac o schimbare de design sau în stilul de viață. Tipurile de produse pot fi îmbinate pentru a reflecta cel mai bine stilul de viață al utilizatorului, obiceiurile alimentare, numărul membrilor familiei și organizarea bucătăriei. Toate modulele sunt identice ca adâncime și înălțime pentru a permite un aspect uniform atunci când sunt instalate unul lângă altul.

În afară de designul modular, fiecare frigider Bespoke vine cu un panou de uși inovator, care poate fi personalizat printr-un finisaj unic cu până la 11 culori și trei texturi diferite, utilizatorii putându-le îmbina și potrivi după bunul plac. Oferta de culori variază de la violet și roz până la vișiniu și bleumarin. Cele trei texturi – Satin Glass, Color Cotta și Glam Mirror – extind capacitatea de personalizare a frigiderului.

Bespoke este echipat cu o gamă completă de caracteristici care oferă o răcire consistentă și eficientă pentru a menține alimentele mai proaspete mai mult timp.

  • Funcția All Around Cooling răcește uniform fiecare compartiment al frigiderului de la un colț la altul, verificând constant temperatura și circulând aerul rece prin orificii amplasare strategic.
  • Funcția Metal Cooling contribuie la menținerea alimentelor proaspete, chiar și atunci când utilizatorii deschid și închid ușa frecvent. Placa cu răcire metalică și raftul metalic previn pierderea aerului rece la deschiderea ușii.
  • Tehnologia No Frost ajută la menținerea temperaturii optime în fiecare colț al frigiderului prin îmbunătățirea circulației aerului, împiedicând acumularea de gheață pe alimente proaspete, precum legumele și previne necesitatea de a dezgheta congelatorul.
  • Utilizatorii pot folosi funcția Power Freeze pentru a seta automat temperatura congelatorului la cel mai mic nivel, intensificând aerul rece. Această funcție este excelentă pentru înghețarea rapidă a alimentelor ce necesită congelare, precum înghețata și cuburile de gheață.
  • Congelatorul / frigiderul convertibil este un compartiment reglabil, astfel încât utilizatorii pot trece cu ușurință de la congelator la frigider în funcție de nevoile lor.

Frigiderul a fost recunoscut prin numeroase premii la nivel global în acest an, precum iF Design Award în Germania, CES Innovation Award și NYCxDesign Award în SUA și AWE Product Award în China.

To Top