Stiri

GALAXY Note 8.0 disponibil în România

Samsung GALAXY Note 8.0
Samsung GALAXY Note 8.0

GALAXY Note 8.0 le oferă utilizatorilor funcții adaptate unui stil de viață activ, inclusiv opțiuni multi-window – pentru împărțirea ecranului portabil de 8 inci, acces la nenumarate aplicații live, dar și o nouă generație S Pen.

Tableta Samsung este bazată pe un chipset Exynos 4412, cu patru nuclee Cortex-A9 la 1.6 GHz și grafică Mali-400MP. Note 8.0 oferă acces la o suită de șabloane S Note și la alte instrumente pentru crearea, editarea, gestionarea și partajarea documentelor. Numeroase servicii noi și de conținut sunt deja instalate pentru utilizatori fără niciun cost suplimentar, incluzând, pentru prima dată pe tabletele Samsung, aplicațiile Flipboard și Awesome Note.

GALAXY Note 8.0 este prevăzut cu conținut pre-instalat, precum serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicația Awesome Note, introdusă pentru prima dată pe tabletele Android odată cu lansarea Note 8.0, și multiple modalități de a lua notițe, inclusiv Memo, Jurnal și liste Must-remember. Mai mult, aplicația Flipboard le permite utilizatorilor să acceseze știrile și noutățile din rețele sociale într-un format elegant și ușor de folosit, oferind posibilitatea de a previzualiza articolele cu ajutorul funcției de hover a S Pen-ului.

Samsung GALAXY Note 8.0

Samsung GALAXY Note 8.0

To Top