Stiri

GALAXY Note ajunge in Romania

Incepand cu luna viitoare, Samsung GALAXY Note va fi disponibil în Romania. Pretul GALAXY Note inca nu a fost comunicat dar vom reveni cu detalii.

GALAXY Note are primul și cel mai mare ecran HD Super AMOLED, de 5.3”. Acesta este un ecran expansiv inteligent, cu o înaltă rezoluție, ce oferă o experiență de vizualizare imersivă, cea mai performantă din clasa sa, asigurând în același timp o portabilitate și funcționalitate sporită pentru utilizatorii cu un stil de viață activ. În plus, S Pen-ul, alături de ecranul full touch al dispozitivului, creează o experiență de utilizare cu adevărat unică. Beneficiind din plin de avantajele unui display generos, utilizatorii se pot bucura de multi-tasking, pot crea și vizualiza mai mult, cu mai puține întreruperi, chiar și din mișcare.

samsung GALAXY Note

S Pen-ul digital poate fi folosit pentru schițe precise sau desene artistice, în timp ce recunoașterea superioară a scrisului de mână permite capturarea liberă a ideilor și partajarea lor pe alte dispozitive fără a fi nevoie de digitalizări ulterioare; textul scris de mână este convertit cu acuratețe în caractere digitale.

Alături de disponibilitatea pe piață a lui Galaxy Note, Samsung a anunțat și lansarea „S Choice”, un nou meniu de categorii sub Samsung Apps, cu aplicații create special pentru funcția S Pen a lui Galaxy Note. Noile aplicații includ Soonr Workplace, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook! și iAnnotate PDF. Soonr Workplace permite colaborarea în echipă prin opțiunea de adnotare direct pe diversele formate de fișiere stocate în Soonr Cloud, iar iAnnotate PDF oferă un mod direct de adnotare pentru S Pen în fișiere PDF. OmniSketch și Zen Brush sunt unelte foarte utile pentru schițare liberă și desen. OmniSketch permite utilizatorilor să schițeze desene folosind S Pen drept pensulă, în timp ce Zen Brush simulează o pensulă orientală.

Înalta rezoluție a ecranului lui GALAXY Note permite vizualizarea în deplin confort a e-book-urilor, prezentărilor PowerPoint, aplicațiilor pentru știri și paginilor web, cu scroll și zoom minim. Minimizând nevoii de a comuta între aplicații, ecranul HD Super AMOLED al lui GALAXY Note este suficient de mare pentru a permite operațiuni de split-screen și multitasking cu adevărat eficiente. Cele mai frecvent utilizate aplicații native pot rula una lângă cealaltă, reducând astfel întreruperile. În plus, ecranul de 5.3” este cel mai mare inclus vreodată într-un dispozitiv mobil; având o grosime de numai 9,6 mm, GALAXY Note încape perfect în buzunar, oferind portabilitate deplină.

GALAXY Note

Procesorul dual core de 1,4 GHz al lui Galaxy Note asigură o viteză uimitoare, iar interfața dispozitivului pune la dispoziția utilizatorilor funcționalitate fără cusur. Vitezele de rețea uimitor de rapide sunt posibile grație conexiunii HSPA+ sau LTE-enabled de care beneficiază dispozitivul; este asigurată, astfel, o experiență de navigare lină și rapidă. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot vedea videoclipuri prin streaming în timp real sau își pot provoca prietenii la distracție, prin intermediul platformelor de gaming online, facilitate de către Samsung Game Hub.

Rețea

HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100

EDGE/GPRS 850/900/1800/1900

Procesor

1.4GHz Dual Core Processor

Ecran

5.3” WXGA(1280×800, 285ppi) HD Super AMOLED

Sistem de operare

Android 2.3(Gingerbread)

Cameră

Principală(Spate) : 8 MP with LED Flash

Frontală : 2 MP

Single shot, Smile shot, Share shot, Action shot, Beauty, Cartoon, Panorama

Video

Video: MPEG4, H.264, H.263, WMV, DivX, Xvid, VC-1

Înregistrare 1080p@24~30fps, Redare 1080p@30fps

Audio

Codec : MP3, AAC, AMR, WMA, WAV, FLAC, OGG

Music Player cu SoundAlive

3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio cu RDS

Funcții cu valoare adăugată

Samsung Apps
Samsung Kies 2.0/ Samsung Kies air
Serviciul de comunicare mobilă Samsung ChatON

(descărcabil via Samsung Apps)

Samsung TouchWiz/ Samsung L!ve Panel UX
S Pen Experience (S Memo, S Planner, S Choice)
Social Hub
– Mesagerie integrată(Email, SNS), Contacts/ Calendar Sync

– Basic: POP3/IMAP Email

Social Hub, Readers Hub , Music Hub
GoogleTM Mobile Services

– Android Market™, Gmail™, Google Earth™, YouTube™, Google Maps™,

Syncing with Google Calendar™

A-GPS / GLONASS
Enterprise Solutions

– ODE, EAS, CCX, MDM, VPN, WebEx

NFC (optional)

*Disponibilitatea poate fi diferită în funcție de operator.

Conectivitate

Bluetooth® technology v 3.0 + HS

USB 2.0 HOST

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct

Senzor

Accelerometer, Light, Digital compass, Proximity, Barometer

Memorie

16/32GB memorie internă + microSD (până la 32GB)

Dimensiuni

146.85 x 82.95 x 9.65 mm

Baterie

Baterie standard, Li-ion 2,500 mAh
To Top