Stiri

Galaxy S6 edge+ – probabil cel mai bun phablet al momentului

Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung anunță lansarea internațională a noului smartphone Samsung Galaxy S6 edge+. Acesta are un ecran de 5,7 inci și păstrează designul actualului Galaxy S6 edge, fiind creat din sticlă și metal.

„Samsung consideră că smartphone-urile cu ecrane mari pot soluționa unele dintre cele mai importante probleme ale utilizatorilor, oferindu-le o experiență multimedia captivantă oriunde, oricând. Lansarea Galaxy S6 edge+ este dovada angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor, cu ajutorul dispozitivelor noastre, inovație care să răspundă nevoilor acestora,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

„Noul smartphone Samsung Galaxy S6 edge+, cel mai nou membru al familiei Galaxy, este un dispozitiv cu un design elegant, dual edge, care le aduce utilizatorilor un plus de performanță pentru a îi inspira în stilul lor de viață, aflat în continuă transformare”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of IM Division Samsung Electronics România.

Samsung a echipat phabletul cu chipsetul Exynos 7420 cu opt nuclee și a adăugat 4GB de memorie RAM.

Utilizatorii Galaxy S6 edge+ vor beneficia și de o cameră foto avansată de 16MP, ce include funcțiile Quick launch (printr-o apăsare dublă a butonului principal, camera foto se lansează în 0,6 secunde), Auto Realtime High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și filtre noi.
Samsung a integrat un cititor de amprente care permite plata electronică fiind certificat PayPal, Visa și MasterCard.

În plus, funcțiile de securitate au fost îmbunătățite pe Samsung Galaxy S6 edge+ cu KNOX Active Protection (integrat în dispozitiv) și My KNOX (aplicație cu setare simplă și rapidă) pentru protejarea informațiilor personale sau de business. Telefonul rulează sistemul de operare Android 5.1.1.

Galaxy S6 edge+ va fi disponibil în România începând cu 4 septembrie în rețeaua partenerilor oficiali Samsung. Dispozitivul va fi disponibil în versiunile de 32 GB sau 64 GB capacitate de stocare.

Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+

To Top