Stiri

GECAD NET speră la cel puțin 5 milioane de euro în 2016

Windows 10
Windows 10

Compania GECAD NET a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 4,2 milioane euro, în creștere cu 15% față de 2014.

“Anul trecut principalul nostru obiectiv a fost să creștem cât se poate de mult business-ul de cloud ceea ce am și reușit, investind totodată în resursele umane existente în companie pentru dezvoltarea competențelor, atât pe tehnologii Microsoft, cât și de securitate. Investițiile s-au cifrat la peste 200.000 de euro dar beneficiile se vor vedea în următorii ani”, declară Cristian Herghelegiu, CEO la GECAD NET.

În 2016, compania se așteaptă la depășirea pragului de 5 milioane de euro, mizând pe o creștere a veniturilor cu 25% față de anul anterior.
“Ne vom focaliza în acest an pe atragerea a cât mai multe proiecte cloud, servicii complexe pentru Enterprise, soluții de comunicare și de tip Business Intelligence. Concomitent vom continua să venim către clienții noștri cu cele mai bune pachete de securitate IT și soluții de proiectare”, declară Cristian Herghelegiu, CEO la GECAD NET.

Privind retrospectiv, cele mai dinamice linii de business în 2015 au fost: soluțiile bazate pe platforme cloud (Office 365, Microsoft Azure și nu în ultimul rând Adobe Creative Cloud), unde numărul total de proiecte a crescut în doar un an cu peste 100%, soluțiile de securitate IT și cele pentru proiectare asistată.

“Am constatat că în 2015, clienții Autodesk au optat încă într-o proporție destul de mare pentru licențierea prin subscripție (licența tip abonament), care le oferă în primul rând costuri mai reduse și totodată, mai multă flexibilitate în alocarea de resurse financiare pentru achiziția de software. Ne așteptăm ca în 2016, odată cu conștientizarea beneficiilor pe care le oferă noul tip de licențiere, numărul utilizatorilor de soluții de proiectare bazată pe platformele Autodesk să crească cu 30%”, declară Cristina Anton, Autodesk Business Manager la GECAD NET.

“În 2015, a crescut și cererea de soluții de securitate cu peste 20%. În același an, GECAD NET a devenit partener de tip Platinum pentru Kaspersky în România oferind clienților soluții și servicii personalizare la fiecare tip de business, cu obiectivul de a reduce riscul atacurilor cibernetice care au cunoscut în 2015 un salt de peste 30% la nivelul României.”, explică Herghelegiu.

Windows 10

Windows 10

To Top