Stiri

GeForce GT 430 sub 80 de dolari

Plăcile video entry-level reprezintă cel mai mare procent din vânzările totale ale unui producător specializat pe astfel de soluții. Modelele din segmentul entry-level erau caracterizate de regulă de performanțe mediocre fiind preferate de integratorii ce vindeau calculatoare în hipermarket. NVIDIA a schimbat puțin acestă perspectivă asupra modelelor ieftine cu o nouă placă ce integrează 585 milioane de tranzistori, cifră incredibilă în anii trecuți.

NVIDIA Geforce GT430 este bazată pe nucleul GF108 (o jumătate de GF106) și are 96 de nuclee CUDA. Compania producătoare declară despre produsul său că este cu 50% mai rapid comparativ cu Geforce GT220 în condițiile unui TDP de 49W. Având un consum atât de mic, Geforce GT430 are nevoie de o răcire minimă făcându-și loc cu ușurință în calculatoarele mai vechi. ASUS a integrat cu succes chipset-ul Geforce GT430 în noile modele ENGT430 reușind chiar să obțină un spor de performanță față de soluția indicată de NVIDIA.
Plăcile grafice bazate pe chipset-ul NVIDIA Geforce GT430 sunt disponibile în toată lumea și au un preț de pornire de 79.99USD.NVIDIA Geforce GT430

To Top