Stiri

GeForce GTX 580M

La ora actuală NVIDIA GeForce GTX 580M este cea mai rapidă unitate de procesare vizuală pentru notebook-uri (GPU). Disponibil integrat în notebook-ul Alienware M18x, noul GPU stabileşte noi standarde de performanţă pentru jocurile actuale.

“Cel mai bun suport pentru jocuri. Cele mai bune funcţii destinate jocurilor. Cel mai înalt grad de performanţă disponibil în jocuri. Aceasta este esenţa unităţii de procesare vizuală GeForce GTX 580M,” a declarat Rene Haas, general manager, notebook products, NVIDIA. “Cu asemenea specifiicaţii, vă puteţi bucura la maximum de cea mai bună experienţă.”

Primul sistem notebook care va folosi GPU-ul GeForce GTX 580M este notebook-ul Alienware M18x care oferă posibilitatea de a integra două GPU-uri GTX 580M într-un singur sistem, dublând astfel performanţa în jocuri, datorită tehnologiei NVIDIA SLI. Pe lângă acesta, sistemul Alienware M17x cu unitatea GeForce GTX 580M va fi disponibil împreună cu tehnologia NVIDIA Optimus, oferind bateriei 5 ore de autonomie pentru navigarea pe Facebook şi o performanţă de 100 de frame-uri per secundă în jocul Call of Duty: Black Ops.

“Împătimiţii jocurilor îşi doresc să se bucure de experienţa de gaming la cele mai înalte setări,” a declarat Eddy Goyanes, product marketing manager, Alienware. “Alienware aduce tehnologia menită să le ofere acestora suportul necesar. Prin lansarea unităţii GeForce GTX 580M în noul notebook Alienware M17x, şi prin disponibilitatea opţiunii pentru două plăci video pe modelul M18x, Alienware oferă cea mai performantă experienţă de gaming.”

GPU-urile GeForce GTX 580M sunt cele mai rapide GPU-uri pentru notebook compatibile cu standardul Microsoft DirectX 11, oferind o performanţă de teselare de şase ori mai mare decât a oricărui alt GPU pentru notebook-uri.
În plus, acestea sunt şi mai eficiente datorită unui spor de 20% în raportul performanţă per watt, în comparaţie cu generaţia precedentă.

To Top