Stiri

Getac V100

Echipamentele robuste ce îndeplinesc standardele militare au reprezentat în permanență o atracție pentru civili. Cel mai elocvent exemplu care sprijină această afirmație este Hummer, automobilul militar pe care mulți civili și-au dorit să-l conducă deși era foarte auster și puțin confortabil.

Laptop-ul V100 dorește să satisfacă orgoliile celor care muncesc în medii dure oferindu-le posibilitatea de a accesa o resursă de calcul fără a se gândi la modul de manevrare.

Getac montează într-o carcasă solidă sensibilele procesoare Intel Core i7, fabricate cu ajutorul procesului de fotolitografie pe 32 de nanometri, cărora le alătură un harddisk de 320GB. SSD-ul ar fi fost o unitate de stocare mai indicată pentru astfel de aplicații însă proiectanții laptop-ului au mers pe varianta harddisk-ului deși se știe că un șoc poate compromite integritatea datelor scrise pe platane. În schimb este disponibil un ecran LCD multitouch cu diagonala de 10 inci , cameră web de 2 megapixeli, card reader și opțional 3G și GPS.Getac V100

To Top