Stiri

GOCLEVER anunţă noile tablete ARIES

GoClever ARIES101
GoClever ARIES101

GOCLEVER aduce în România noua serie de tablete ARIES echipate cu procesoare Quad Core, ecrane IPS de Hi-Res, sistem de operare Android 4.2.2, GPS, 3G şi Bluetooth.

Conceput pentru nevoile particulare ale diferitelor grupe de utilizatori, familia ARIES include 3 modele cu dimensiuni diferite ale ecranului: ARIES 70 de the 7 inch, ARIES 785 de the 7.85 inch şi ARIES 101 cu display de 10.1 inch. Fiecare dintre cele trei modele a fost construit în jurul unui procesor Quad Core, 1GB memorie RAM şi rulează versiunea 4.4.2 a sistemului de operare Android, cu suport pentru update-uri de tip OTA. Imaginile de pe ecranul IPS de înaltă rezoluţie sunt afişate de un procesor grafic cu patru nuclee , capabil să facă faţă şi celor mai solicitante aplicaţii. Datele personale pot fi stocate în memoria internă de 8 GB.

Datorită modulului GPS încorporat, tabletele ARIES pot funcţiona şi ca dispozitive de navigare. Cu ajutorul multitudinii de aplicaţii ce pot fi descărcate de pe Gogle Play Marketplace care folosesc acest modul GPS veţi primii indicaţiile necesare pentru a ajunge la destinaţie cu maşina sau pe jos, în ţară sau în străinătate. Pentru a asigura funcţionarea neîntreruptă, pachetul tabletelor ARIES include şi un încărcător de maşină.
Camera frontală de 0,3 megapixeli şi microfonul încorporat fac din ARIES dispozitivul ideal pentru videoconferinţe, în timp ce camera din spate de 2 megapixeli este ideală pentru a imortaliza cele mai importante momente, care pe urmă pot fi partajate pe reţelele de socializare.

ARIES au fot proiectate să ofere un maximum de funcţionalitate. Cel mai bun exemplu este portul microUSB cu suport OTG, pachetul conţinând pe lângă un cablu USB şi un cablu OTG. Alt exemplu este capacul care nu doar protejează ecranul, dar poate fi folosit şi ca stand de suport pentru tabletă. Spaţiul de stocare intern poate fi extins prin carduri Micro SD cu capacităţi de până la 32 GB, în timp ce prin bluetooth tableta poate fi conectată la o varietate de dispozitive compatibile.

GoClever ARIES101

GoClever ARIES101

To Top