Stiri

GOCLEVER lansează două tablete cu Windows 8.1

GOCLEVER INSIGNIA 800 WIN
GOCLEVER INSIGNIA 800 WIN

GOCLEVER lansează noile Insignia 800 WIN şi Insignia 1010 WIN, două tablete care se adresează în special utilizatorilor de aplicaţii business, doritori să combine avantajele unei tablete şi al unui notebook într-un singur dispozitiv. Datorită tastaturii incluse şi a interfeţei de tip touch, atât tableta cu ecranul de 8 inci, cât şi modelul cu 10 inci oferă posibilitatea de a profita din plin de aplicaţiile Windows.

Ambele tablete sunt însoţite de un an de licenţă la Microsoft Office 356 (care în mod adiţional poate fi instalată şi pe un laptop sau PC), 1 TB spaţiu de stocare de imagini, muzică şi video prin OneDrive, respectiv, lunar, 1 oră de convorbiri gratuite prin Skype (pe fix şi pe mobil) pe toată durata licenţei. Această combinaţie transformă noile tablete în unelte de lucru pentru toţi cei care vor o soluţie mobilă elegantă, eficientă şi completă.

Insignia 800 WIN este ideal pentru cei care vor să folosească pe un dispozitiv mobil aceleaşi aplicaţii pe care le utilizează şi pe calculatorul folosit pentru munca zilnică sau pentru procesul de învăţare. Puterea de calcul necesară este oferită de procesorul cu patru nuclee Intel Atom Z3735E de 1.3GHz şi de procesorul grafic Intel HD Graphics, combinate cu 1GB de memorie DDR3. Lista specificaţiilor este completată de ecranul IPS cu diagonala de 8 inci, având o rezoluţie de 1280×800 pixeli, 16GB de memorie flash folosit ca spaţiu de stocare, modul Wi-Fi şi Bluetooth (care permite folosirea de alte dispozitive, ca de exemplu tastatura externă), precum şi două camere (cea principală cu rezoluţia de 5 MP). Bateria asigură o durată de funcţionare de aproximativ 120 ore în modul stand-by şi de până la 8 ore de muncă neîntreruptă.

GOCLEVER INSIGNIA 800 WIN

GOCLEVER INSIGNIA 800 WIN

INSIGNIA 800 WIN va fi disponibil în două versiuni: cu o tastatură inclusă (care suplineşte şi rolul de husă pentru tabletă) şi fără acest accesoriu.

Insignia 1010 WIN este o tabletă cu dimensiuni mai mari, fiind echipată cu un ecran de 10 inci. Dispunând de aceleaşi specificaţii tehnice (ecran IPS, procesor Intel Atom Z3735G de 1.33Ghz, Intel HD Graphics, 1GB de memorie DDR3, 16 GB spaţiu de stocare, slot microSD), acest dispozitiv a fost echipat în plus faţă de fratele mai mic şi cu un port microHDMI.

Avantajul acestui model constă în tastatura rigidă care se conectează fizic la tabletă, oferind astfel design-ul clasic de notebook. Acest accesoriu îndeplineşte şi rolul de capac pentru Insignia 1010 WIN, protejând ecranul în timpul transportului.

GOCLEVER INSIGNIA 800 WIN va fi disponibil în România din 15.01.2015 pornind de la preţul de 599 lei (cu tastatură inclusă 689 lei). Insignia 1010 WIN va apărea pe rafturile magazinelor începând cu luna Ianuarie 2015 cu preţuri pornind de la 999 lei.

To Top