Stiri

GOCLEVER oferă două noi modele: ORION 70 şi ORION 101

GOCLEVER ORION 70

GOCLEVER anunţă extinderea portofoliului de tablete cu două noi modele: GOCLEVER ORION 70, destinat utilizatorilor care caută un dispozitiv compact şi eficient, și GOCLEVER ORION 101 cu diagonala de 10 inci.

Echipat cu un procesor cu patru nuclee, un ecran IPS de 10 inch (cu rezoluţie 1280×800 pixeli) şi o tastatură QWERTY, ORION este ideal pentru redactarea documentelor, editarea de emailuri sau realizarea de prezentări. Tastatura este una neconvenţională, comunicând cu tableta prin bluetooth şi oferind astfel flexibilitate maximă utilizatorilor. ORION 101 poate fi folosit ca un notebook clasic, prin combinarea tabletei cu tastatura, în timp ce standardul Bluetooth 2.0 permite şi folosirea tastaturii în mod wireless.
ORION 101 este livrată cu sistemul de operare Android 4.1, update-ul la Android 4.2 fiind disponibil prin update Over The Air (OTA). Conexiunea la reţea şi la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n.

Tableta se bazează pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 2 GB de memorie DDR3. Cele mai importante documente, alături de aplicaţii şi fişierele audio/video pot fi stocate atât pe memoria flash încorporată de 16 GB, cât şi pe carduri microSD cu capacităţi de până la 32 GB.
Dispozitivul cântăreste doar 600 g (876 g cu tastatură) și este echipat cu o baterie de 6200mAH (care asigură o durată de funcţionare de până la 6 ore), două camere (una frontală de 0,3 MP şi o cameră de 2 MP în spate), port mircoUSB OTG, port miniHDMI, un difuzor, un microfon şi o ieşire audio de 3,5 mm.
Tableta ORION 70 este potrivită atât pentru navigarea pe Internet, cât şi pentru rularea de jocuri sau vizionarea de filme la rezoluţie Full HD, fiind soluţia perfectă pentru cei care caută cel mai bun raport calitate-preţ.

Dispozitivul se bazează pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 1 GB de memorie DDR3. Ecranul are diagonala de 7 inch și o rezoluție de 1024×600 pixeli.

ORION 70 dispune de cea mai nouă versiune de Android (4.2), update-urile viitoare ale sistemului de operare putând fi descărcate prin serviciul OTA oferit de GOCLEVER. Conexiunea la reţea şi la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n. Dispozitivul oferă 8 GB spaţiu de stocare sub formă de memorie flash încorporată, ce poate fi extinsă prin carduri microSD cu capacitate maximă de 32GB.

Noile tablete GOCLEVER, ORION 70 şi ORION 101 sunt disponibile în oferta distribuitorilor autohtoni începând cu preţurile de 399 lei, respectiv 899 lei.

GOCLEVER ORION 70

To Top