Stiri

Google Engage

Google Engage

Programul Google Engage a fost lansat în România. Programul este gratuit și este conceput pentru pregătirea şi sprijinirea agenţiilor din mediul online: companii de publicitate online, agenţii full-service, webmasteri, designeri şi dezvoltatori web, consultanţi SEO sau SEM. Primul eveniment Engage are loc miercuri, 2 noiembrie 2011, şi este organizat de echipa Google România. Agenţiile care doresc să participe şi să se înscrie în program pot aplica online pe pagina Google Engage România.

Lansăm Google Engage în România pentru că vrem să sprijinim ecosistemul online local să se dezvolte. Prin acest program ne propunem să ajutăm agenţiile specializate să se conecteze cu companiile mici şi mijlocii din ţară care au nevoie de suport pentru promovarea online”, spune Dan Bulucea, Country Manager, Google România.

Am creat deja un website dedicat programului şi vom organiza o serie de evenimente Engage despre folosirea celor mai eficiente mijloace de advertising. Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 2 noiembrie, şi cu această ocazie invităm toate agenţiile de profil să se înscrie în program”, spune Rareş Rusu, Marketing Manager, Google România.

Google Engage

To Top