Stiri

Google Maps oferă Street View pentru Veneția

Google anunta astazi lansarea imaginilor panoramice Street View din unul dintre cele mai cunoscute orase din lume, realizate cu tehnologia Street View Trekker.

Oferind imagini Street View din locuri precum Venetia, Google face accesibile orase si locuri istorice si populare catre un public global, cu scopul de a crea cea mai cuprinzatoare, precisa si usor de utilizat harta. Acest proiect este parte din initiativa Google de a crea o oglinda digitala a lumii reale si a oferi utilizatorilor o experinta realista si captivanta pe internet.

google-maps

Dispozitivul Trekker a debutat anul trecut, cand a fost utilizat pentru a fotografia Marele Canion(http://goo.gl/maps/AIV9M), pentru ca mai apoi sa fie folosit pe barci sau carari de munte, pentru a oferi imagini spectaculoase din locuri precum Insulele Galapagos (http://goo.gl/maps/lR1Hm). In prezent, serviciul Street View acopera mai multe de 3.000 de orase din toata lumea si peste 50 de tari, precum si o mica parte din Antartica (http://goo.gl/maps/mQsN1). De la inceputul proiectului, in 2007, au fost publicati in Street View peste 8 milioane de kilometri de drumuri. Proiectul Google Cultural Institute(http://www.google.com/culturalinstitute/) are peste 300 de parteneri din 53 de tari, iar 80 de muzee pot fi vizitate prin Street View.

Street View în Veneția

To Top