Stiri

Google News are de astăzi și versiune românească

Google Glass
Google Glass

Google News poate fi accesat pe web la adresa news.google.ro sau prin aplicațiile de pe Android sau iOS. Veți putea accesa Google News intrând și pe secțiunea „Știri” din partea de sus a rezultatelor căutării. Puteți citi acum cele mai recente știri și articole din cele mai importante publicații și bloguri din țară și să personalizați ediția pentru a urmări subiectele personale de interes.

Indiferent din ce țară provin sau ce limbă vorbesc, oamenii apelează la Google News pentru a citi despre fapte, opinii și perspective asupra subiectelor ce îi interesează. Cu această nouă ediție în limba română, sperăm să putem ajuta să aducem știrile mai aproape de un număr cât mai mare de români.

Google News este disponibil deja în 28 de limbi, acoperind 45 de țări. În general, Google News își propune să promoveze jurnalismul autentic și să expună utilizatorii la diverse perspective. Nu există moderare manuală pentru selectarea importanței unei știri. Pentru a fi incluse, publicațiile trebuie să îndeplinească cerințele prezentate în Centrul de ajutor. Cei care îndeplinesc aceste cerințe pot solicita direct includerea accesând Google News Publisher Center.

Google Glass

Google Glass

To Top