Stiri

Google Pixel 7 ar putea veni cu un cipset Tensor 2

Telefoanele Pixel oferă tot ce este mai bun din ecosistemul Google, beneficiind de updateuri frecvente ale sistemului de operare pentru o perioadă mai lungă de timp. De altfel, aceste update-uri și posibilitatea de a folosi telefoanele Pixel pe termen mai lung au fost unele dintre principalele avantaje aduse de Pixel.

Până în acest moment nu avem prea multe informații despre Google Pixel 7, telefonul care ar trebui lansat spre sfârșitul acestui an, dar unele indicii ne sugerează apariția unui nou chipset. Versiunea inițială a sistemului de operare Android 13, care a fost transmisă dezvoltatorilor, a dezvăluit câteva detalii despre noul model de la Google. Unele informații obținute de publicația 9to5Google au identificat un nou modem Samsung denumit G5300B, care este legat de cipul GS201. Acest lucru sugerează că va exista un nou procesor Tensor de la Google cu un nou modem.

Mai mult, acest nou chipset GS201 – probabil Google Tensor 2 – este asociat cu trei dispozitive din codul software, inclusiv cele cu nume de cod Cheetah și Panther. Acestea ar putea fi numele de cod pentru telefoanele Pixel 7 și Pixel 7 Pro.

To Top