Stiri

Platforma de jocuri Google Stadia a devenit disponibilă și în România

Google Stadia
Google Stadia

Începând cu luna decembrie 2020, platforma de jocuri Google Stadia a devenit disponibilă și în România, serviciul de tip cloud, accesibil  online la adresa stadia.google.com sau prin aplicația mobilă cu același nume, permitând celor interesați să joace numeroase jocuri video, fără a avea nevoie de dispozitive puternice, capabile să ruleze aceste jocuri.

Stadia funcționează cu dispozitivele deja existente: laptopuri, desktop-uri, tablete și telefoane compatibile, precum și cele mai populare controlere de jocuri. Stadia funcționează imediat, fără să fie nevoie de a descărca sau actualiza jocul, printr-o conexiune stabilă la internet, cu o viteză de cel puțin 10 Mbps/secundă.

Stadia este o platformă disponibilă oricărei persoane care are o adresă de Gmail, în două variante: gratuită și cu abonament. În cea gratuită, cei care se înregistrează pot juca jocuri precum Destiny 2 și Super Bomberman R Online. Toți utilizatorii noi de Stadia au acces gratuit pentru o lună la Stadia Pro, serviciul cu abonament oferit de platformă. Abonații Stadia Pro pot juca gratuit zeci de jocuri, precum Hitman 2, Dead by Daylight sau Orcs must Die! 3, iar în fiecare lună sunt adăugate noi jocuri disponibile abonaților Stadia Pro. Abonamentul Stadia Pro este de 45 lei/lună.

De asemenea, orice abonat Stadia, indiferent de tipul de cont, are acces la magazinul Stadia, de unde poate achiziționa și juca titluri precum Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed: Walhalla, NBA 2k21, Star Wars Jedi: Fallen Order sau Watch Dogs: Legion.

To Top