Stiri

GPS sau tabletă?

Evolio EvoTab

O tabletă cu Android poate fi folosită ca un sistem de navigație dacă aveți instalat un software precum iGO însă puțini se gândesc la acestă variantă.

Cea mai nouă tabletă Evolio, numită EvoTab Fun, oferă posibilităţi de distracţie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicaţiile Evolio care îţi aduc pe ecran ultimele ştiri, informaţii despre vreme sau ultimele apariţii editoriale în format eBook. Toate acestea sunt susţinute de noi funcţii multimedia precum: transmiţător FM, şi interfaţă HDMI, şi de procesorul grafic Quad Core, declară Liviu Nistoran, CEO Evolio.

În pofida dimensiunilor reduse şi a greutăţii de numai 330 grame, care o fac cea mai plată şi cea mai uşoara tabletă de 7 inci disponibilă în România, autonomia acesteia este de 7 ore în regim continuu de funcţionare. Noutatea adusă de Evotab Fun o reprezintă echiparea completă pentru utilizare în călatorii cu maşina: suport parbriz, încărcător auto, receptor GPS şi hărţi de navigaţie, toate incluse în pachetul de bază. Alte caracteristici: Memorie RAM 1GB, Flash 8GB, Procesor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, Camera Web 1,3 MP, conectivitate Wi-Fi si 3G prin modem extern.

Evolio EvoTab

To Top