Stiri

Gran Turismo 7 pentru PS5 va ajunge pe piață în martie 2022

Gran Turismo 7
Gran Turismo 7

Cel mai nou joc Gran Turismo pentru consola PlayStation 5 va ajunge pe piață la începutul lunii martie 2022. Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului PlayStation Showcase 2021, organizat de Sony. Jucătorii vor avea ocazia să-și perfecționeze abilitățile pe diverse trasee, iar mai apoi să intre online pentru a-i provoca pe cei mai buni piloți.

Gran Turismo 7 ar fi trebuit să fie lansat chiar în acest an, însă problemele cauzate de pandemia Covid-19 au determinat o amânare a lansării. În tot acest timp, Sony va putea să corecteze eventualele scăpări și să reaușească să vândă mai multe console PS5 pentru a stimula cererea de jocuri.

Posesorii de console PS4 nu au fost dați uitării. Gran Turismo 7 va avea până la urmă o versiune pentru PS4. În cazul în care veți cumpăra jocul pentru PS4 și doriți un upgrade la versiunea pentru PS5, va exista această posibilitate printr-o achiziție digitală în valoare de 10 USD.

Gran Turismo 7 – Deep Forest Raceway

Clienții care vor face o comandă înainte de lansarea oficială vor primi în plus 100.000 CR (credit în joc) și un pachet de trei mașini. În România, jocul Gran Turismo 7 pentru PS5, distribuit de Sony Interactive Entertainment, poate fi precomandat la prețul de 379,90 Lei. Versiunea Digital Deluxe Edition costă 474,90 Lei.

To Top