Stiri

GSP Dash îţi spune unde este aglomerat

GSP Dash este o nouă generaţie de tehnologie GPS. GPS Dash foloseşte o conexiune Internet prin care sunt colectate automat informaţii de la participanţii în trafic (evident de la cei dotaţi cu dispozitive GPS Dash). Informaţiile sunt procesate central şi sunt oferite informaţii despre situaţia în trafic în diferite porţiuni de drum.
De exemplu dacă 30 de maşini merg cu 10Km pe oră pe o anumită stradă sistemul va deduce că respectivul segment de drum este aglomerat şi va oferi celui care dorea să tranziteze zona o rută alternativă. Sună excelent mai ales pentru traficul din Bucureşti unde aglomeraţia este mult mai importantă decât distanţele. Gândeşte-te de câte ori te-ai întrebat: „oare ajungeam mai repede dacă ocoleam zona asta?”

Când stabileşti punctul de destinaţie pe un dispozitiv GSP Dash acesta îţi oferă trei rute posibile, fiecare rută având afişat un timp aproximativ în funcţie de aglomeraţia din trafic! Aşa că poţi alege ruta cea mai rapidă chiar dacă aceasta nu este cea mai scurtă.

GSP Dash 3 rute

Evident că mai sunt şi alte facilităţi oferite de tehnologia GSP Dash: poţi găsi restaurante în zonă şi să vezi clasificarea lor după voturile utilizatorilor, poţi să vezi ce filme rulează în cinematografele din zonă, poţi să vezi unde este o staţie de benzină pe ruta ta, etc… Mai multe informaţii aflaţi din clipurile de mai jos.

Prezentare GPS Dash

GPS Dash Express video review

Dash Express – Ce găsim în cutie

To Top